Tiplijn: 06-19541384

Lachgasverkopers door groep mishandeld en beroofd in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Twee mannen van 29 en 39 jaar oud uit Gorinchem zijn in de nacht van zaterdag op zondag 17 april op een parkeerplaats aan de Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam mishandeld. De politie heeft een 22-jarige verdachte aangehouden en sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen.

De twee slachtoffers waren naar een parkeerplaats aan de Sluisweg gekomen nadat er via social media een afspraak was gemaakt voor de verkoop van lachgas. Eenmaal daar aangekomen werden zij opgewacht door een groep mensen, die hen in elkaar sloeg en er met onder meer het lachgas vandoor ging. De slachtoffers zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Een verdachte is aangehouden, naar de rest van de groep doet de politie nog onderzoek. Getuigen die iets gezien hebben of beschikken over camerabeelden van de omgeving Sluisweg wordt gevraagd dit met de politie te delen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer