Tiplijn: 06-19541384

Auto doorgereden na aanrijding op parkeerplaats in Gorinchem

0

GORINCHEM – Hulpdiensten zijn vrijdagmiddag 15 april 2022 opgeroepen voor een ongeval in Gorinchem. De aanrijding gebeurde omstreeks 13.40 uur op de parkeerplaats bij het Piazza Center. Een achteruitrijdende auto botste tegen een vrouw aan. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor.

Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel. De verwondingen lijken mee te vallen maar de vrouw gaat voor de zekerheid zelf naar de huisarts. Het slachtoffer wist het kenteken van de auto te noteren. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer