Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met auto op A15 bij afrit Sliedrecht-West

0

SLIEDRECHT – Een motorrijder is donderdag 14 april zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de A15 bij Sliedrecht. Het ongeval waarbij de motorrijder en een automobilist in aanrijding kwamen gebeurde ‘s middags rond kwart over vier. Medisch personeel van ambulances en de traumahelikopter werden ingezet om hulp te verlenen aan de zwaargewonde motorrijder. Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. De beschadigde motor is door een bergingsbedrijf meegenomen. Vanwege het ongeval waren twee rijstroken van de rijbaan richting Gorinchem afgesloten, wat voor file zorgde.


Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer