Tiplijn: 06-19541384

Wandelaars treffen 78-jarige fietsster aan in sloot in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Wandelaars hebben dinsdag 12 april 2022 een 78-jarige vrouw aangetroffen in een sloot bij de Tiendweg, net na het Boerenpad in Nieuw-Lekkerland. Dat melden de wijkagenten van Molenlanden. De wandelaars hebben de vrouw en haar fiets op de kant getrokken.

“Ambulancepersoneel ontfermde zich over haar en vooralsnog is alleen een lichaamstemperatuur van 34 graden vastgesteld. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle en om op te warmen. Wij zijn superblij met de wandelaars die haar vonden en adequaat reageerden,” aldus de wijkagenten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer