Tiplijn: 06-19541384

Gewonde mannen steekpartij Dordrecht allebei aangehouden

0

DORDRECHT – De twee mannen die vrijdagavond gewond raakten bij een steekpartij op het Admiraalsplein in Dordrecht, zijn allebei aangehouden. Dat meldt de politie zaterdag 9 april. Het gaat om een 26-jarige man uit Dordrecht en een 27-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats.

De Dordtenaar werd na een melding van een steekpartij gewond aangetroffen op het Admiraalsplein. Zo’n twintig minuten later werd een tweede gewonde aangetroffen enkele straten verderop. Deze 27-jarige man bleek steekwonden te hebben en was niet aanspreekbaar. Hij werd na behandeling door het personeel van ambulances en de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Er zijn sporen veiliggesteld in de omgeving van de Admiraalsplein en Frans Neareboutstraat en er wordt gesproken met getuigen en bewoners. Mensen die informatie of camerabeelden hebben die in het onderzoek van belang kunnen zijn, wordt gevraagd dit bij de politie te melden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer