Tiplijn: 06-19541384

Dode bij frontale botsing op de N214 bij Wijngaarden

4

WIJNGAARDEN – Een automobilist is vrijdag 8 april 2022 om het leven gekomen bij een frontale botsing op de N214 bij Wijngaarden. Het ongeval gebeurde ‘s morgens rond half twaalf. De automobilist kwam met zijn Tesla in botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen. Door de klap kwam de auto meters verderop in de berm terecht.

Omstanders haalden de vrachtwagenchauffeur uit zijn vrachtwagen. De automobilist bleek bekneld te zitten. Hulpverleners constateerden niet veel later dat de man was overleden. De chauffeur van de vrachtwagen is onderzocht in de ambulance en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan de voertuigen is groot. De weg lag bezaaid met onderdelen. Specialisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

De N214 werd tussen de rotonde met de N482 en Bleskensgraaf afgesloten vanwege het ongeval. Verkeer kon via de naastgelegen Elzenweg het ongeval passeren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Donny van de berkt on

    Waarom is het kenteken van de tesla te zien???
    Dit kan schokkend worden ervaren voor nabestaanden

  2. Ik vraag me steeds af , wie heeft er zitten te slapen, ,ik denk dat dit een geval is van niet goed op de weg letten, hoe triest het dan ook is…………

    • Het zal eerder een te zware rechtervoet geweest zijn. Kheb nl nog NOOIT een tesla zien rijden, die zich aan de maximum snelheid heeft gehouden.

Reageer