Tiplijn: 06-19541384

20-jarige Dordtenaar opgepakt voor steekpartij na ruzie op A16

0

DORDRECHT – Een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 20-jarige Dordtenaar zijn op 8 april 2022 aangehouden, nadat één van hen in Rotterdam een automobilist had geslagen en gestoken. Aan dit geweld ging een verkeersruzie vooraf.

De automobilist, een 26-jarige man uit Rotterdam, reed even voor 24 uur op de A16 en werd afgesneden door een personenauto. De man toeterde daarop en de twee auto’s reden samen door naar Rotterdam. Op de Stadionweg stopten de ze en stapten twee mannen uit. Het slachtoffer kreeg van één van hen eerst een klap in zijn gezicht en later een mes in zijn arm. De mannen reden daarop weg. Na een paar minuten werden ze al aangetroffen in Capelle aan den IJssel en beiden aangehouden. Ze zitten vast en worden verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer