Tiplijn: 06-19541384

Vluchtstrookrijder botst op auto bij passeren file op de A15

1

SLIEDRECHT – Een automobilist is maandag 4 april op een auto gebotst, terwijl hij via de vluchtstrook een file wilde passeren. Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur op de A15 bij Sliedrecht, in de richting van Gorinchem. De automobilist had haast en wilde de file vermijden via de vluchtstrook. Daarbij botste hij op een andere automobilist die een stukje de vluchtstrook op reed om te kijken hoe lang de file nog was.

Ambulances, politie en de brandweer rukten uit. De beide automobilisten zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Ze bleken niet gewond te zijn geraakt. Eén van de rijstroken was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten. Een politiewoordvoerder laat weten dat de zaak voor de politie vooralsnog geen vervolg krijgt. De schade wordt door de automobilisten onderling opgelost.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Veilig Nederland on

    Helaas zie je tegenwoordig steeds meer brokkenpiloten op de weg. De onkunde van een hoop weggebruikers is ongekend.

Reageer