Tiplijn: 06-19541384

Automobilist botst op auto na bizarre rit over A16; bestuurder raakt gewond

0

RIDDERKERK – Na een bizarre rit met hoge snelheden over de A16 vanaf Dordrecht richting Ridderkerk is vrijdagavond 1 april 2022 een automobilist op een andere auto geklapt. Een eenheid van de verkeerspolitie zag de automobilist even voor 23.30 uur met hoge snelheid voorbij rijden. Toen de agenten de achtervolging in wilden zetten, raakte de wegpiraat de macht over het stuur kwijt en botste op een andere auto. De bestuurder van deze auto moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. Ook een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse.

De verwondingen van het slachtoffer lijken uiteindelijk mee te vallen. De snelheidsmaniak is door de agenten direct aangehouden. Het blijkt een 24-jarige man uit België. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de man vermoedelijk onder invloed was, maar dat dit niet kon worden vastgesteld omdat hij alcohol- en drugstesten weigerde. Meer informatie kon de politie ook maandag niet geven. De rijbanen vanuit de regio Zuid-Holland Zuid waren richting Rotterdam vanwege het ongeval geruime tijd grotendeels afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer