Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobilist rijdt door na ongeval met motorrijder in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een dronken automobilist is vrijdagavond 1 april doorgereden na een ongeval met een motorrijder in de Nassaustraat in Hardinxveld-Giessendam. Het ongeval gebeurde rond 18.15 uur. Ambulancepersoneel keek de motorrijder na, zijn verwondingen bleken mee te vallen. Getuigen hadden het kenteken van de auto genoteerd, daardoor konden agenten de bestuurder al snel achterhalen. De automobilist bleek alcohol te hebben genuttigd. Hij moest op het politiebureau blazen. Zijn uitgeademde lucht bleek een gehalte van 880 ugl alcohol te bevatten, terwijl maximaal 220 ugl is toegestaan. De bestuurder zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer