Tiplijn: 06-19541384

Man steelt politiebusje; wilde achtervolging door regio eindigt in Gorinchem

5

GORINCHEM – Een verwarde man heeft vrijdag 1 april 2022 op de Hulsdonksestraat in Roosendaal een politiebus gestolen. Agenten gingen op een melding af dat de man overlast veroorzaakte. Terwijl de agenten contact met hem probeerden te krijgen, zag de 34-jarige man uit Noordgouwe kans om er in het politievoertuig vandoor te gaan. Al snel ontstond een wilde achtervolging via onder meer de A17, A59.

Via de N3 bij Dordrecht ging de man de N214 op. Onderweg werden meerdere politievoertuigen diverse malen geramd. Op de Spijksesteeg in Gorinchem wisten agenten de man uiteindelijk te arresteren. Het verdere onderzoek is nog in volle gang. Er zijn in ieder geval vijf politiewagens beschadigd geraakt.

De man wordt verdacht van diverse feiten waaronder gevaarlijk rijgedrag en poging doodslag vanwege het inrijden op politievoertuigen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

    • Ben ik de enige die me afvraagt hoe de beste man UBERHAUPT in de auto is gekomen?
      Laat staan achter het stuur en met sleutel?!
      Ja mensen sleutel, de motor moet wel draaien voor vertrek hé.

Reageer