Tiplijn: 06-19541384

Man botst tegen auto, schopt tegen auto en bedreigt mensen

0

ALBLASSERDAM – Een 30-jarige man uit Sliedrecht heeft donderdagavond 31 maart 2022 een aanrijding veroorzaakt op de Kelvinring, ter hoogte van de Edisonweg in Alblasserdam. Ter hoogte van de de McDrive bij McDonald’s in Alblasserdam ontstond gedoe tussen de Sliedrechter en een automobiliste en bijrijdster uit Alblasserdam, nadat de man uit een parkeervak reed. De Alblasserdammers lieten de man voorgaan. Even verderop nam de Sliedrechter gas terug en zou de man geprobeerd hebben het voertuig van de inhalende vrouwen te raken, door naar links te sturen. Op de kruising met de Kelvinring ging het echt mis.

De man botste tegen de auto van de vrouwen. Volgens de vrouwen was het een bewuste actie. Het voertuig van de Alblasserdammers schoot door de klap door en botste tegen de paal van de middengeleider. De Sliedrechter kwam ter hoogte van Kwikfit met zijn auto in de bosjes terecht.

Na het ongeval heeft de man tegen het voertuig van de Damdorpers geschopt en er zouden ook bedreigingen zijn geuit. De vrouwen uit Alblasserdam gaan daarom aangifte doen van vernieling en bedreiging. Ook de politieagenten die ter plaatse kwamen, kregen een grote mond. De man bleek uiteindelijk psychisch niet in orde te zijn. Hij is daarom voor psychische hulp overgebracht naar geestelijke gezondheidsorganisatie Yulius in Dordrecht.

De politie en een ambulance zijn ter plaatse geweest voor hulp. De vrouwen bleken lichtgewond te zijn geraakt, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Vrijdag 1 april laat een woordvoerder van de politie weten dat de agressieve man is aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer