Tiplijn: 06-19541384

Man raakt ernstig gewond op fietspad tussen Alblasserdam en Papendrecht

0

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT – Een 49-jarige man is woensdagochtend 30 maart 2022 ernstig gewond geraakt op het Molenpad tussen Alblasserdam en Papendrecht. De Zwijndrechter fietste over het fietspad. Tijdens het fietsen kwam er een sjaal in zijn wielen terecht, waardoor de man uiteindelijk ten val kwam. Hij kwam zo slecht terecht, dat hij ernstig letsel opliep aan zijn hoofd en arm. De politie, ambulancedienst en traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse voor hulp.

Scholieren die veel gebruikmaken van dit fietspad, handelden volgens de politie erg goed door erbij te blijven en 112 te bellen. Het overige verkeer, waaronder veel scholieren, werd langs het ongeval geleid. Verzocht werd om even af te stappen en via het gras te passeren.

Na stabilisatie is de fietser, onder politiebegeleiding, met een spoedtransport naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Daar wordt de man, die aan de beademing ligt, in coma gehouden. De toestand is nog steeds zorgelijk.

Fietsende scholieren werd verzocht af te stappen en lopend het ongeval en de traumahelikopter te passeren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer