Tiplijn: 06-19541384

Getuigen scooterongeval Dordrecht gezocht

0

DORDRECHT – Op de Dordwijklaan in Dordrecht heeft woensdag 30 maart 2022 rond 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee scooters. Na het ongeval ging één van de betrokken scooterrijders er meteen vandoor, zonder zijn of haar gegevens achter te laten. Op de andere scooter zaten twee personen. Met een oproep op social media hopen de slachtoffers dat de andere betrokken scooterrijder zich alsnog meldt.

”Wij zijn op zoek naar getuigen die rond 16.00 uur dit ongeval hebben gezien. De bestuurder had een zwarte scooter en droeg een gele/oranje werkjas met een zwarte helm”, aldus één van de betrokkenen. De twee personen van de scooter die wel stopte hebben last van onder andere flinke pijn aan de schouders en nek.

De gedupeerden hopen dat de gevluchte scooterrijder vanavond alsnog contact met hen opneemt. Als dat voor 22.00 uur vanavond nog niet is gebeurd, zal er alsnog aangifte worden gedaan van het verlaten van de plaats van een ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer