Tiplijn: 06-19541384

Brand bij industriële reinigingsmachine in fabriekshal in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In een fabriekshal van Pon Power aan de Ketelweg in Papendrecht is woensdagmiddag 30 maart een smeulbrand uitgebroken. De brand ontstond rond 15.15 uur door nog onbekende oorzaak bij een industriële reinigingsmachine. BHV’ers ontruimden de fabriekshal. De Papendrechtse brandweer kwam met spoed ter plaatse en ging op onderzoek uit. Al snel bleek isolatiemateriaal aan de buitenkant van de reinigingsmachine te smeulen. Dit veroorzaakte enige rook in de hal. De brandweer heeft het smeulende isolatiemateriaal verwijderd en afgeblust. Vervolgens is het incident overgedragen aan het bedrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer