Tiplijn: 06-19541384

Dubbel ongeval op A15 bij Alblasserdam; aanhanger geschaard

0

ALBLASSERDAM – Op de A15 bij Alblasserdam, net voor de Noordtunnel in de richting van Rotterdam, hebben zaterdagmiddag 26 maart 2022 twee ongevallen plaatsgevonden. Rond 13.30 uur schaarde een aanhanger achter een personenauto. Een deel van de trekconstructie brak van de aanhanger af. De trekkende personenauto belandde in de vangrail. Achteropkomende verkeer probeerde de met tegels geladen aanhanger te ontwijken.

Een automobilist die erachter reed kon echter niet veel uitwijken, omdat er naast hem al verkeer reed. De man remde daarom stevig af. De automobilist erachter kon dit niet meer voorremmen en botste achterop de personenauto. Twee van de drie inzittenden (uit Dordrecht) uit de achterste auto kregen medische hulp van de ambulancedienst. Eén persoon is per ambulance thuisgebracht en de ander is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Twee van de drie rijstroken werden na de botsing afgesloten. Het Team Verkeer van de politie is ter plaatse geweest voor onderzoek. De met stenen geladen aanhanger wordt elders gewogen om te zien of deze niet te zwaar beladen was. Door de incidenten ontstond enkele kilometers file.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer