Tiplijn: 06-19541384

Boom valt om; brandweer opgeroepen vanwege gevaarlijke situatie

1

ALBLASSERDAM – Windkracht 2 en toch een melding stormschade voor brandweer Alblasserdam… Aan de achterkant van de manege, aan de kant van de Oranjestraat in Alblasserdam viel vrijdagmiddag 25 maart 2022 plotseling een boom omver richting de parkeerplaats. Omdat de boom op een andere boom viel en de kans bestond dat er uiteindelijk iets of iemand onder terecht zou komen, werd de brandweer ingeschakeld.

 

De brandweerlieden hebben de boom in stukken gezaagd en aan de kant gelegd, waarmee het gevaar is geweken. In de boom zat veel dood hout. De boom stond volgens een buurtbewoner al langer wat scheef. Of de andere bomen nog wel goed genoeg zijn, wordt nog bekeken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer