Tiplijn: 06-19541384

Botsing tussen scooter en vrachtwagen en botsing tussen motor en auto

2

ALBLASSERDAM – Op de Edisonweg in Alblasserdam zijn woensdag 23 maart 2022 twee ongevallen gebeurd. Het eerste ingeval gebeurde ter hoogte van Vos Logisitiek. Een vrachtwagen was daar bezig met inparkeren. De chauffeur zag een snorscooter, met daarop twee jonge vrouwen, over het hoofd. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De meiden zijn ter plaatse behandeld en bleken slechts lichtgewond te zijn geraakt. In de avond vond er op de Edisonweg, ter hoogte van de Kelvinring een tweede ongeval plaats.

Een automobilist kwam vanaf de Kelvinring en ging linksaf de Edisonweg op. Op dat moment kwam er van rechts nog een motor aan. De motor, met daarop een man en een vrouw, botste achterop de auto. Ook hier kwamen de politie en de ambulancedienst met spoed ter plaatse voor hulp en ook hier bleek alleen hulp ter plaatse voldoende. Een rit naar het ziekenhuis was voor de motorrijders niet nodig. Ook de automobilist bleef ongedeerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer