Tiplijn: 06-19541384

Brand in winkel blijkt loos alarm in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer van Zwijndrecht is dinsdagavond 22 maart 2022 uitgerukt voor een melding van brand in een winkel aan de Burgemeester Jansenlaan. Om 19.00 uur werd gemeld dat er rook in supermarkt Boon’s Markt zou staan. Brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en stelden een onderzoek in. Hieruit bleek al snel dat het inbraakalarm was geactiveerd. Daarop was de mistgenerator, bedoeld om inbrekers te verstoren,  van de in de supermarkt gevestigde Primera geactiveerd welke de ‘rookontwikkeling’ veroorzaakte. De brandweer heeft het pand geventileerd en zo de ongevaarlijke ‘rook’ uit het pand verdreven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer