Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet na ongelukje met schommel op basisschool

0

ZWIJNDRECHT- Een jongen is maandagmiddag 21 maart 2022 lichtgewond geraakt. De jongen kreeg op de school aan de Bazuinstraat in Zwijndrecht een schommel tegen zijn hoofd en raakte even buiten bewustzijn. Nadat er 112 was gebeld, schaalde de meldkamer de inzet voor de zekerheid op. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Ook de politie kwam ter plaatse. Uiteindelijk bleek het allemaal mee te vallen. Het ging zelfs weer zo goed met de groepzesser dat hij niet eens mee hoefde naar het ziekenhuis. De school heeft direct na het voorval de ouders van de leerlingen op school ingelicht, zodat er geen onnodige commotie staat bij publicatie in de media.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer