Tiplijn: 06-19541384

Meerdere aanhoudingen na steekpartij in Gorinchem

0

GORINCHEM – Na een steekpartij op zondagavond in de Lingewijk in Gorinchem heeft de politie zeker vier mensen aangehouden. Het incident vond rond 19.00 uur plaats in een woning aan de Maria van Reigersbergenstraat. Bij de steekpartij raakte een 36-jarige man uit Gorinchem zwaargewond. Naast twee ambulances kwam ook een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse.

Kort na de steekpartij liet de politie weten dat er drie personen waren aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het incident. Later op de avond kwam daar nog een vierde aanhouding bij. Het gaat om twee mannen van 29 jaar, een man van 53 jaar en een man van 60 jaar, allen uit Gorinchem. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

De omgeving van de woning werd met lint afgezet. De Forensische Opsporing van de politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan. De politie is nog op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Wat de precieze aanleiding voor de steekpartij is geweest is nog niet bekend gemaakt. Wel heeft de politie laten weten dat er voorafgaand aan de steekpartij een ruzie heeft plaatsgevonden. Over de toestand van het slachtoffer is nog niks bekend. De man is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer