Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na ongeval in spits op A15 bij knooppunt Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de parallelbaan van de A15 bij Gorinchem is vrijdagmiddag 18 maart in de spits een ongeval gebeurd. Een automobilist zag daar rond 17.00 uur door de laaghangende zon een file te laat waarna hij met forse snelheid achterop een andere auto reed. Twee inzittenden werden door ambulancepersoneel nagekeken en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Na controle mochten ze het ziekenhuis weer verlaten.

De schade aan de auto’s is groot. De parallelbaan van de A15 richting Rotterdam is tussen 17.00 en 19.00 uur geheel afgesloten geweest voor onderzoek. Ook de oprit van de A15 naar de A27 richting Nijmegen was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer