Tiplijn: 06-19541384

Hoofdwaterleiding gesprongen in Sliedrecht; straat en woningen blank

0

SLIEDRECHT – In de Populierenhof in Sliedrecht is zaterdag 19 maart een hoofdwaterleiding gesprongen. Dit gebeurde zaterdagmorgen even na kwart over negen. Op de plaats van de lekkage ontstond een sinkhole en het water dat uit de leiding spoot liep al snel bij meerdere woningen naar binnen.

De brandweer werd ingeschakeld en pompte één van de woningen leeg. Het water liep bij diverse woningen naar binnen en kwam via de achterkant van de woning en de achtertuin in de sloot terecht. De schade in de woningen is groot.

Na ruim een uur wist drinkwaterbedrijf Oasen de hoofdleiding af te sluiten. Daarmee hebben overige bewoners van de Populierenhof geen water meer. Oasen zal het lek dichten en vervolgens de hoofdleiding weer beschikbaar stellen. Naar verwachting zitten de bewoners nog tot 17.00 uur zonder water.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer