Tiplijn: 06-19541384

Overval op woning in Hendrik-Ido-Ambacht; politiehelikopter zoekt mee

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Maandagavond heeft op een woning aan de Van Polanenstraat in Hendrik-Ido-Ambacht een overval plaatsgevonden. Rond 21.00 uur drongen twee jongens de woning binnen. Ze beroofden de bewoner(s) en gingen er met nog onbekende buit vandoor. Er raakte niemand gewond. Direct na de overval kamden agenten de buurt uit. Een politiehelikopter zocht vanuit de lucht mee naar de verdachten.

Een getuige zag de verdachten en zette de achtervolging in, echter raakte hij de verdachten uit het oog. Voor zover bekend zijn de twee daders niet meer aangehouden. Het gaat om donker getinte jongens waarvan één een vissershoedje droeg en de andere een bodywarmer en gouden ketting.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer