Tiplijn: 06-19541384

Brand in Merconloods langs dijk in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is dinsdagavond 15 maart 2022 uitgerukt voor een brandje in de oude loods van Mercon langs de West-Kinderdijk in Alblasserdam. Voorbijgangers zagen vlammen en een oranje gloed in de loods. Ter plaatse bleek er hout en afval in brand te staan. De jongens die dit hadden aangestoken, renden bij aankomst van de brandweer weg richting het Zwarte Paard. De brandweer had het vuur snel onder controle. In en rondom de leegstaande hal is in de afgelopen jaren veel vaker brand gesticht. Het is de bedoeling dat de loods op korte termijn wordt afgebroken en plaatsmaakt voor woningbouw.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer