Tiplijn: 06-19541384

Politie arresteert man die dronken door Alblasserdam rijdt

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft vrijdagmiddag 11 maart 2022 een 32-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. De man reed in een pickup van ruim 2600 kilo slingerend door het dorp. Iemand zag de Damdorper over de dijk rijden en belde de politie. De politie wist de man op de Rijnstraat, nabij het Scheldeplein staande te houden en te controleren.

Een blaastest wees uit dat de man teveel alcohol had genuttigd. De automobilist werd meegenomen voor een ademanalyse bij het politiebureau in Papendrecht.

Daar bleek de dertiger vier keer meer alcohol te hebben genuttigd dan is toegestaan. Het rijbewijs van de man is direct ingevorderd. Hij mag zich op een later moment bij de rechter verantwoorden voor het gepleegde misdrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer