Tiplijn: 06-19541384

Automobilist onwel op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht; politie neemt inhoud kofferbak in beslag

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagochtend 11 maart 2022 een ongeval gebeurd. Om 9.10 uur werd een man ter hoogte van tankstation Shell onwel in zijn voertuig terwijl hij op de rijbaan richting Rotterdam reed. De automobilist botste daarop met zijn voertuig tegen de vangrail en kwam op de rijbaan tot stilstand. Naast de ambulancedienst, de politie en de brandweer kwam ook een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse om hulp te verlenen aan de man. Het slachtoffer is na behandeling door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werden in de kofferbak van het voertuig wat opvallende spullen aangetroffen. “Agenten kwamen spullen tegen waarvan zij niet weten wat het is. De inhoud van de kofferbak is voor de zekerheid in beslag genomen en wordt onderzocht,” meldt een voorlichtster van de politie. Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde voertuig afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer