Tiplijn: 06-19541384

Baby in nood in Nieuw-Lekkerland; traumahelikopter ingezet

0

NIEUW-LEKKERLAND – In een woning aan de Barkstraat in Nieuw-Lekkerland is donderdag 10 maart 2022 een medische noodsituatie ontstaan met een baby. De situatie was zo zorgelijk, dat er twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Ook de politie kwam ter plaats. De traumahelikopter landde even verderop bij de Vletstraat. Iemand van het Mobiel Medisch Team vroeg een fietser om zijn tweewieler uit te lenen, zodat de MMT’er sneller bij de betreffende woning zou zijn. Het kind is uiteindelijk met spoed, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer