Tiplijn: 06-19541384

Scooter brandt volledig af in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een scooter is dinsdagavond 8 maart 2022, achter een flat aan de Rijnstraat, ter hoogte van de Merelstraat in Alblasserdam, volledig afgebrand. De scooterrijder zag ineens vlammen uit zijn voertuig komen. Hij sprong eraf en niet veel later stond de snorscooter in lichterlaaie. De politie en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

De politie spoot een brandblusser in de vlammen, maar dat bereikte niet het gewenste resultaat. Niet veel later kwam de brandweer ter plaatse om het vuur met water te blussen. De brand was daarna binnen enkele minuten onder controle.

Van de scooter is alleen nog een stalen frame over. De bestuurder is ongedeerd gebleven. Wel raakte een schoen beschadigd door de brand. Hoe de snorscooter ineens vlam kon vatten, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer