Tiplijn: 06-19541384

Straatraces zorgen voor ongevallen met zwaar letsel in H-I-Ambacht; politie gaat optreden

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een straatrace op de Nijverheidsweg in Hendrik-Ido-Ambacht zijn zondag 27 februari 2022 meerdere ongevallen gebeurd. Daarbij hebben betrokkenen zwaar letsel opgelopen. Afgelopen periode hebben op deze locatie regelmatig ‘straatrace bijeenkomsten’ plaatsgevonden. Knallende uitlaten, ronkende motoren en piepende banden zorgen voor veel geluidsoverlast en vervuiling. Daarnaast zijn de races ook levensgevaarlijk: er wordt te hard én op een gevaarlijke manier gereden.

De politie laat weten deze straatraces op geen enkele manier toe te staan. Politie en gemeente slaan de handen ineen om de straatraces een halt toe te roepen. Komende tijd zal er meer op de motor worden gesurveilleerd en worden rollerbankcontroles gehouden. De politie zal sneller handhaven en overgaan tot inbeslagname van voertuigen. Burgers wordt gevraagd om de locatie van straatraces bij de politie te melden, zodat daar extra controles kunnen worden gehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer