Tiplijn: 06-19541384

Ree doodgereden op N482 bij Sliedrecht; automobiliste naar het ziekenhuis

1

SLIEDRECHT – Op de N482 bij Sliedrecht is vrijdagmiddag 4 maart 2022 een ree aangereden door een auto. Een automobiliste reed rond 15.30 uur over de provincialeweg tussen Sliedrecht en Wijngaarden, toen het ongeval gebeurde. De ree raakte de bumper en de voorruit en belandde in de sloot. Het dier was op slag dood.

De vrouw wist haar auto veilig tot stilstand te brengen. Daarna werden de hulpdiensten gealarmeerd. Ambulancepersoneel heeft de bestuurster nagekeken en haar voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

De dode ree is door een valwildcoördinator opgehaald. De valwildcoördinator liet weten dat dit al de derde doodgereden ree is in een week tijd in de Alblasserwaard. Aan de N214 bij Goudriaan en bij Giessenburg werden eerder deze week ook reeën doodgereden. Wildbeheer gaat met de provincie in gesprek om te zien welke maatregelen kunnen worden genomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Sorry hoor jullie zetten toch ook geen dode personen online, waarom een dier dan wel?? Ik vind deze foto’s erbij echt walgelijk, ongepast , en schaamteloos!! Bah!!

Reageer