Tiplijn: 06-19541384

Vrouw rijdt met net aangeschaft brommobiel op paal in Hardinxveld-Giessendam

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een vrouw is maandagmiddag 28 februari met haar brommobiel op een paal gereden. Dit gebeurde rond 17.45 uur op de Zwijnskade in Hardinxveld-Giessendam. De vrouw, die het brommobiel dezelfde dag had aangeschaft, raakte de macht over het stuur kwijt. Toen ze dit wilde corrigeren schoot haar brommobiel de berm in en raakte de vrouw een paal. Voorbijgangers wisten de vrouw en haar passagier uit haar auto te bevrijden. Ambulancepersoneel keek de inzittenden na, ze bleken niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde brommobiel weggetakeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Er is vaak een reden waarom deze wagentjes worden aangeschaft. Persoon kan niet meer een voertuig besturen waarvoor een rijbewijs verplicht is, heeft nooit een rijbewijs gehad en vind het tijd om nu toch “auto” te gaan rijden. Laat dit niet zien dat deze wagentjes levensgevaarlijk zijn??!! M.n voor andere weggebruikers, je zal daar maar net gefietst hebben tijdens dit voorval. Verbieden die dingen, dat scheelt een hoop irritaties en ongelukken in het verkeer!! Te oud, te dom, of vul maar in… om met een auto te rijden?? Daar is het ov, de buurtbus, taxi, etc voor!!

Reageer