Tiplijn: 06-19541384

Twee verdachten aangehouden voor brandstichtingen en vernieling in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft op maandagochtend 28 februari twee mannen aangehouden in Dordrecht. Het gaat om twee mannen van 28 en 35 jaar uit Dordrecht. Ze worden verdacht van meerdere brandstichtingen en een vernieling eind januari in Dordrecht.

Op zaterdagnacht 23 januari werd er een voertuig in brand gestoken op de Ruys de Beerenbrouckweg in Dordrecht. Een week later, in de nacht van 30 januari werd er een ruit van een woning vernield in dezelfde straat. In diezelfde nacht werden er nog drie branden gesticht. Op de Troelstraweg werd een kinderwagen in brand gestoken en op het Van Bosseplantsoen en Jacob Marisstraat gingen scooters in vlammen op. De scooter op de Jacob Marisstraat stond tegen een huis aan, waardoor ook het huis vlam vatte. Door hulp van omstanders konden de bewoners nog maar net aan ontsnappen aan de brand in hun huis.

Agenten kwamen de mannen op het spoor door het onderzoeken van camerabeelden waarop de verdachten te zien waren. De verdachten zitten vast en worden binnenkort door de officier van justitie voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer