Tiplijn: 06-19541384

Grote zoekactie naar persoon te water in Gorinchem

0

GORINCHEM – Hulpdiensten zijn zondagavond 27 februari 2022 in grote getalen uitgerukt naar Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Bij de politie was een melding binnen gekomen dat er mogelijk een persoon in verwarde toestand in of bij het water zou zijn.

”Er was inderdaad melding binnengekomen van een persoon die zich aan de waterkant zou bevinden en die mogelijk een poging suïcide wilde doen”, laat een woordvoerder van de politie maandagochtend weten.

Er werd groot alarm geslagen. Onder andere duikteams uit Dordrecht en Capelle a/d IJssel kwamen ter plaatse. Vanaf het water werd met meerdere boten gezocht.

”Eenheden van de politie en brandweer hebben een zoekslag gemaakt langs de kade. Niemand werd aangetroffen langs de kades of in het water.”, aldus de woordvoerder. De zoekactie werd zondagavond na een klein uur gestaakt. Rijkswaterstaat zal de zoektocht maandag voort zetten met onder meer een sonarboot.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer