Tiplijn: 06-19541384

Vrouw overlijdt na zware aanrijding in Gorinchem

4

GORINCHEM – Bij een zeer zware aanrijding op de Nieuwe Hoven in Gorinchem is vrijdagavond 25 februari 2022 een 85-jarige vrouw om het leven gekomen. De vrouw wilde enkele minuten voor 21.00 uur met haar rollator de voetgangers oversteekplaats ter hoogte van de Vlietlaan oversteken, toen zij geschept werd door een auto.

Hulpdiensten hebben de vrouw ter plekke gereanimeerd. Een traumateam kwam per traumahelikopter ter plaatse, maar de hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Volgens de politie is de bestuurder van de auto, een 46-jarige man uit Gorinchem, na de aanrijding aangehouden vanwege rijden onder invloed. Op het politiebureau zal een uitgebreide ademanalyse bij de bestuurder worden afgenomen. De ongevallen analyse dienst van de politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Ongelofelijk, wat een zieke geest…

  Hier zijn geen woorden voor. Ik wens de nabestaanden enorm veel sterkte in deze zware tijd.

  Thomas

  • Inderdaad erg wat er gebeurd is! Maar om iemand gelijk zieke geest te noemen op basis van rijden onder invloed is misschien niet de juiste manier. Ik keur het absoluut niet goed, maar rijden onder invloed hoeft niet te betekenen dat je stomdronken achter het stuur zit. 1 pilsje o.i.d te veel is ook rijden onder invloed. En wie heeft dat niet eens een keertje gedaan na een verjaardag o.i.d.

   Ik wens zowel de nabestaanden van de vrouw, als ook de bestuurder veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

   • Omdat de gemiddelde bestuurder van dit soort auto’s een zieke geest is. Tijd dat ze die moordmachines van de weg halen! Het zal de verkeersveiligheid ten goede komen.

Reageer