Tiplijn: 06-19541384

Vrouw gewond bij botsing in Alblasserdam; traumahelikopter en brandweer ingezet

0

ALBLASSERDAM – Een 51-jarige vrouw uit Papendrecht is woensdagmiddag 23 februari 2022 gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Grote Beer / Edisonweg in Alblasserdam. De vrouw kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en kwam daar in botsing met een tankwagen, die was geladen met diesel. De vrouw zat bekneld in haar auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Verder kwam er een Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse. De Papendrechtse is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Foto’s: Twan Beukers, Yannick Parel, Stefan van Aarle en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer