Tiplijn: 06-19541384

Politie: “Geen nieuwe aanknopingspunten in vermissingszaak Rebecca Groenendijk”

0

HEERJANSDAM – De politie laat woensdag 23 februari 2022 weten geen nieuwe aanknopingspunten te hebben in het onderzoek naar de sinds 2014 vermiste Rebecca Groenendijk. Ook de familie is op de hoogte gebracht. De vermiste vrouw verdween op 1 februari 2014 vanuit Zwijndrecht. De toen 33-jarige vrouw verdween vanaf haar thuisadres. Een zoektocht van familie en vrienden in de omgeving leverde destijds niets op. Ook politieonderzoek heeft nooit geleid tot het vinden van de vermiste Rebecca.

Eerder deze week deelde de moeder van Rebecca via een in 2014 aangemaakte Facebook-pagina dat er teken van leven zou zijn. Rebecca zou het goed maken en bewust onder de radar blijven. De moeder van Rebecca heeft na de tip ook de politie op de hoogte gebracht.

Navraag bij de politie leert dat daar ook nieuwe verhalen zijn binnengekomen met betrekking tot de vermissing van Rebecca Groenendijk. Een paar weken geleden zou al een tip zijn binnengekomen bij het coldcaseteam. “Hoewel we daar meteen mee aan de slag zijn gegaan, bleek al snel dat we geen nieuwe aanknopingspunten hebben voor dit onderzoek,” zo laat een politiewoordvoerder weten. De familie is daarover vanmorgen geïnformeerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer