Tiplijn: 06-19541384

Persoon raakt met scootmobiel te water in Spijk

0

SPIJK – Langs de Spijksesteeg in Spijk, in de gemeente West-Betuwe, is woensdagavond rond 18.05 uur een persoon met haar scootmobiel te water geraakt. Omdat het incident zich praktisch op de grens tussen de gemeenten West-Betuwe en Gorinchem voordeed, kwamen brandweereenheden uit Gorinchem, Herwijnen en Asperen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is met behulp van omstanders en de hulpdiensten uit het water gehaald. Mevrouw was nog aanspreekbaar en raakte ook niet ernstig gewond, maar is uit voorzorg toch overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf zal worden ingezet om de scootmobiel uit het water te halen. De Spijksesteeg was korte tijd afgesloten voor al het autoverkeer vanwege het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer