Tiplijn: 06-19541384

Geschoten na verkeersruzie in Gorinchem; arrestatieteam houdt verdachte aan

0

GORINCHEM – Op de Balensteiger in Gorinchem is dinsdagavond 22 februari 2022 rond 20.30 uur geschoten. Dit gebeurde na een verkeersruzie op de Banneweg, nabij het Piazza Center in Gorinchem. Daar zou gevochten zijn door twee bestuurders. De verdachte van het schietincident is na het conflict het slachtoffer gevolgd en heeft vervolgens op de Balensteiger het 29-jarige slachtoffer uit Gorinchem beroofd van zijn jas, portemonnee, mobiele telefoon en horloge. Daarbij werd geschoten. Het slachtoffer werd hier niet door geraakt.

Een arrestatieteam heeft woensdagochtend op de Baljuwstraat een 24-jarige man uit Gorinchem aangehouden als verdachte in deze zaak. De politie doet verder onderzoek, maar kan de hulp van eventuele getuigen goed gebruiken. Mensen die een worsteling hebben gezien op de Banneweg of iets opvallends hebben gezien op de Balensteiger in Gorinchem, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer