Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen nabij uitgaansgelegenheid in het centrum van Dordrecht (update)

0

DORDRECHT – Bij een uitgaansgelegenheid aan de Houttuinen in Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 20 februari 2022 een 32-jarige vrouw uit Dordrecht mishandeld. Rond 01.00 uur kreeg de vrouw ruzie met een andere vrouw, nadat er lelijke dingen waren geroepen.

“En ineens werd een 32-jarige vrouw door tien personen aangevallen, geschopt en geslagen,” vertelt een kennis van het slachtoffer. Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de onrust te sussen. De politie hield uiteindelijk twee verdachten aan: een man en een vrouw.

De 20-jarige vrouw uit Dordrecht werd aangehouden op verdenking van de mishandeling. De 20-jarige man vertelt dat hij alleen heeft willen sussen en uiteindelijk is aangehouden voor openbare dronkenschap. Waar de agenten op baseerden dat hij dronken was, weet hij ook niet. “Ik kwam mijn zusje ophalen. Volgens de agenten was er openbare dronkenschap. Ik heb gevraagd of ze dan een blaastest bij me af wilden nemen, maar dat wilden ze niet. Eén van de agenten heeft mij buitenproportioneel en met geweld behandeld. Daar ga ik een klacht over indienen,” laat de man weten.

Het slachtoffer, dat volgens de ‘tegenpartij’ zelf aan het uitlokken was door nare dingen te roepen, werd volgens een kennis van de vrouw zeer hardhandig aangepakt. Volgens de kennis van het 32-jarige slachtoffer ging het om een grove mishandeling. “Ze bleven maar schoppen en slaan. Het slachtoffer is nu aan één kant doof doordat haar trommelvlies kapot is gegaan. Ze heeft een gekneusde rib, meerdere blauwe plekken. Verder heeft ze een hersenschudding en zijn er plukken haar uit haar hoofd getrokken, waardoor ze kale plekken heeft. Daarnaast kan ze nu niet eten, omdat haar kaak is opgezwollen.”

De politie heeft de zaak in onderzoek. Mensen die meer informatie hebben over het incident kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook camerabeelden zijn welkom.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer