Tiplijn: 06-19541384

Waterlekkages in Alblasserdamse woningen na storm; brandweer helpt

0

ALBLASSERDAM – In woningen aan de Lindelaan en de Ganzerik in Alblasserdam zijn zondag 20 februari 2022 waterlekkages verholpen door de brandweer, die afgelopen vrijdag zijn ontstaan tijdens een storm. Door de storm waren dakpannen losgeraakt van het dak. De bewoner aan de Lindelaan had hulp gevraagd bij Woonkracht10.

Toen het zondagochtend weer begon te regenen en er nog geen hulp was, werd uiteindelijk toch de brandweer gebeld, omdat het regenwater direct in de woning terecht kwam. De brandweer van Alblasserdam en de brandweer van Papendrecht kwamen ter plaatse voor hulp. De gaten in het dak werden gedicht. Later op de dag werden de brandweerkorpsen van Alblasserdam en Papendrecht opnieuw opgeroepen voor een soortgelijke situatie in de Ganzerik.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer