Tiplijn: 06-19541384

Schoorsteenbrand ontdekt na stankoverlast in Oranjestraat in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In de Oranjestraat in Alblasserdam is zondagavond 20 februari 2022 een schoorsteenbrand ontdekt, nadat buren in de straat een doordringende stank waarnamen. De brandweer werd opgeroepen om te onderzoeken waar de stank door werd veroorzaakt. Toen bleek dat bij één van de woningen sprake was van een schoorsteenbrand.

De brandweer van Alblasserdam en de brandweer van Papendrecht hebben de schoorsteenbrand gedoofd. Er werd onder meer een ramoneur door de schoorsteenpijp gehaald. In de woning is, voor zover nu bekend geen schade ontstaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer