Tiplijn: 06-19541384

Megaschade bij Sop! Autowas in Alblasserdam door storm; “Dit is echt bizar!”

1

ALBLASSERDAM – Bij autowasstraat Sop! Autowas aan de Edisonweg in Alblasserdam is vrijdagavond 18 februari 2022 veel schade ontstaan door de storm. De wasboxen en het stofzuigplein liggen door de wind volledig in puin. De eigenaar schat in dat er voor 150.000 tot 200.000 euro beschadigd is geraakt. “De hele constructie ligt plat en de techniek in de wasboxen is helemaal omhoog gekomen. Die staat een halve meter boven de grond. Het is echt bi-zar,” vertelt eigenaar Jerry Maasbach die zojuist bij zijn zaak is gearriveerd.

De brandweer en de politie zijn inmiddels ook ter plaatse geweest. Onder meer de glazen afscheidingen die nog heel waren, zijn door de brandweer in stukken geslagen, zodat deze niet nog meer schade aan kunnen gaan richten.

Foto’s: Tiemen Schuit en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Hans Meijer on

    Was van die stormschade niet op de hoogte. Kwam vanmiddag aan om mijn auto te wassen en was verbaasd dat alles weg was. Dacht eerst dat alles vernieuwd ging worden wegens succes dus bijvoorbeeld groter en moderner gemaakt. Dus maar naar die bij de Keizerweg gegaan. was gelukkig niet druk. Hoop dat alles weer snel in orde is ( verzekering…..) vond het een fijne en vooral goede lichte plaats.

Reageer