Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen kantelt op de Moerdijkbrug tijdens storm Eunice

0

DORDRECHT – Een vrachtwagen is vrijdagmiddag 18 februari gekanteld op de Moerdijkbrug. Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de rijbaan van de A16 richting Breda. Voertuigen die achter de vrachtwagen reden konden de kantelende vrachtwagen ternauwernood ontwijken. Bij het ongeval raakte voor zover bekend niemand gewond. Wel ontstond er file doordat de A16 deels werd afgesloten. Het verkeer kon passeren via de vluchtstrook. Een bergingsbedrijf zal de gekantelde vrachtwagen bergen.

Update: later op de middag en avond kantelden nog meerdere vrachtwagens op de Moerdijkbrug. In beide richtingen ontstond hierdoor file.

Beeld: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer