Tiplijn: 06-19541384

Fietsenstalling onder spoor in Zwijndrecht gaat in vlammen op

2

ZWIJNDRECHT – Een fietsenstalling aan de Scheepmakerij in Zwijndrecht is in vlammen op gegaan. De brand in de fietsenstalling werd donderdagavond even voor middernacht ontdekt. Een container in de fietsenstalling zou in brand staan. Bij aankomst van de brandweer was de houten fietsenstalling onder het spoor veranderd in een grote vuurzee. Brandweerlieden hebben de brand geblust. De schade aan het fietsenhok is groot.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Het hangt daar helemaal vol met camera’s en allerlei nutteloze borden die waarschuwen en dreigen met van alles en nog wat, maar puntje bij paaltje is het daar vrij spel voor allerlei schorriemorrie wat er iedere keer weer een ongelofelijke t*ringzooi van maakt, absurd.
    Tijd om aan de slag te gaan, politie van Zwijndrecht, in plaats van meer dan anderhalf uur lekker koffieleuten op het bureau!!!

Reageer