Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Oud-Alblas voor pasgeboren baby

0

OUD-ALBLAS – Een traumahelikopter is zondagochtend 13 februari 2022 geland langs de Noordzijde in Oud-Alblas voor een pasgeboren baby in nood. De noodsituatie ontstond rond 09.20 uur. Een verloskundige belde 112 en niet veel later kwamen een ambulance, een traumahelikopter en twee politievoertuigen met spoed ter plaatse voor hulp.

De kleine jongen is, samen met zijn moeder, in kritieke toestand overgebracht naar de intensive care van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De baby blijkt een aangeboren hartafwijking te hebben en wordt binnenkort geopereerd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer