Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Giessenburg voor medische noodsituatie

0

GIESSENBURG – Politie, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter zijn zondagavond 13 februari 2022 uitgerukt naar Giessenburg. In een woning aan de Bogerd was een slachtoffer gestikt in eten. De traumahelikopter landde omstreeks 19.00 uur langs de Neerpolderseweg. Na reanimatie is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. De arts van de MMT reed mee in de ambulance ter ondersteuning.

De traumahelikopter vloog vervolgens ook naar Gorinchem om de arts op te halen bij het ziekenhuis. De helikopter landde op een parkeerplaats aan de Van Hogendorpweg. Omstreeks 20.10 uur vertrok de helikopter weer naar de thuisbasis in Rotterdam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer