Tiplijn: 06-19541384

Drie (zwaar)gewonden bij twee steekpartijen in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2022 hebben in Dordrecht kort na elkaar twee steekpartijen plaatsgevonden. Het team van een traumahelikopter assisteerde bij de hulpverlening aan de gewonden. In totaal moesten drie gewonden naar het ziekenhuis worden gebracht. Beide steekpartijen hebben met elkaar te maken, zo laat de politie weten.

De steekpartijen vonden plaats tussen 01.00 en 01.15 uur. Rond 01.00 uur kwam de eerste melding binnen dat er op de Dr. L.L. Zamenhoflaan een steekpartij had plaatgevonden. Ambulances en de politie spoedden zich ter plaatse. Tien minuten later komt er opnieuw een melding binnen dat er op het Koningspleinhof even verderop een steekpartij zou plaatsvinden. Ook daar spoedden de politie, ambulance en traumahelikopter zich heen.

De hulpverleners behandelen meerdere gewonden en uiteindelijk moesten drie gewonden naar het ziekenhuis worden gebracht. In ieder geval één van de gewonden zou zwaargewond zijn en naar het ziekenhuis in Rotterdam zijn gebracht. De politie heeft meerdere verdachten aangehouden. Later die nacht wordt onderzoek gedaan en worden twee voertuigen meegenomen voor onderzoek. De rol van de aangehouden verdachten wordt onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer