Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder onder invloed van alcohol rijdt auto in de sloot in Schelluinen

0

GORINCHEM – Op de Nolweg in Schelluinen heeft zaterdagavond 12 februari 2022 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 20.00 uur raakte een automobilist van de weg. De auto ramde een paaltje uit de grond en kwam vervolgens op de zijkant in een ondiepe sloot tot stilstand. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen voor hulp. De bestuurder bleek niet gewond.

Agenten kwamen ter plaatse waarna de bestuurder een blaastest moest afleggen. Daaruit bleek dat de bestuurder waarschijnlijk te veel alcohol had genuttigd. De man is daarom meegenomen naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer