Tiplijn: 06-19541384

Verdachte achtervolging Sliedrecht reed in gestolen auto onder invloed van drugs

0

SLIEDRECHT – De verdachte die maandagavond 7 februari 2022 werd opgepakt op een bedrijventerrein in Sliedrecht, bleek achteraf onder invloed van drugs. Ook zou de man in een gestolen auto met valse kentekenplaten hebben gereden. Dat maakt de politie dinsdag bekend.

De politie wilde de bestuurder van de personenauto controleren omdat hij op de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam werd gesnapt met zijn mobiele telefoon in de hand. Toen de agenten de automobilist aan de kant wilden zetten, ging hij er vandoor.

Na een achtervolging door Hardinxveld en Sliedrecht crashte de man langs de Sportlaan. Een achtervolgend politiebusje strandde tegelijkertijd op een boom tussen de parkeerplaats van de Praxis aan de Prisma en de Sportlaan. De automobilist en de agenten raakten niet gewond.

De verdachte ging er te voet vandoor maar werd enige tijd later met hulp van een politiehond opgespoord. De man is aangehouden en bleek onder invloed van drugs. De auto waarin hij reed bleek valse kentekenplaten te bevatten en is vermoedelijk gestolen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer